سرویس سیاست مشرق :
اسماعیل گرامیمقدم، فعال اصلاحطلب و سخنگوی حزب اعتماد ملی، طی یادداشتی در شماره دوشنبه گذشته روزنامه آرمان ملی با تأکید بر تأثیر نتیجه انتخابات آمریکا بر فضای ایران نوشته است:
"ما در یک ماه آینده با انتخابات سرنوشتساز آمریکا مواجه هستیم. اگر جو بایدن رای بیاورد، ظاهرا قدری کار برای ما راحتتر میشود. چراکه آنها گفتهاند که به برجام باز خواهند گشت. همه آن کسانی که به حسن روحانی انتقاد میکردند که برای چه این توافقنامه (برجام) را نهایی کرد و او را به باد استهزا میگرفتند، بعد متوجه شدند که برجام، تفاهمنامه خوبی بوده است. پس اظهار ندامت کرده و حتی دلواپسان هم در این مورد اظهار خرسندی کرده و از بازگشت آمریکاییها به برجام استقبال کردند. در ادامه کار برجام، با آمدن جو بایدن، باید تحریمهای ایران برداشته شود، ارزهای بلوکهشده ایران در کشورهای خریدار نفت ایران آزاد شود و باعث تقویت پول ملی ایران شود و ریال در برابر ارزهای خارجی افزایش پیدا کند تا قیمتها کنترل شود!"[1]
*این عتبهبوسیهای اصلاحطلبان برای یک نامزد آمریکایی و القای تأثیر انتخابات آمریکا در ایران در حالی است که هنوز تجربه بیتوفیری باراک اوباما و دانلد ترامپ در پیش چشم مردم ایران قرار دارد.
و مردم دیدند که اوبامای محبوب اصلاحطلبان چطور در صبح امضای برجام، تحریمهای جدیدی را علیه مردم ایران اعمال کرد و نگذاشت حتی یک گلابی از درخت میوهای که رئیسجمهور ما در سودای آن بود نیز به دهان کسی برسد!
رفتاری که در دوران ترامپ نیز با همان شدّت و حدّت پیگیری شد.
از طرفی اصلاحطلبان همین وعدههای سر خرمن را در قبال برجام نیز میدادند اما در دوران برجام هرگز اتفاق خاصی در معیشت مردم رخ نداد و بلکه تحریمهای بیشتری هم پدید آمد. اکنون نیز شاهدیم که جدای از اصرارهای اصلاحطلبان بر حلالمسائل بودن بایدن؛ رئیسجمهور روحانی هم بعنوان منتخب اصلاحطلبان ابراز میدارد که آدرس مشکلات در واشنگتن دیسی است!
برخی معتقدند علت این تأکیدات بیمبنای اصلاحطلبان بر بهتر بودن جو بایدن از دانلد ترامپ! با نیّت سوء شرطی کردن جامعه و در ادامه القای بنبست و آتش زدن بر هیمه "فتنه اقتصادی" انجام میشود.
این اصرارها همچنین در حالی است که رهبر معظم انقلاب به تازگی در بخشی از بیاناتشان در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشگاههای افسری نیروهای مسلح در دانشگاه افسری امامعلی(ع) فرمودند:
"اگرچه بسیاری از مشکلات ما مربوط به خارج از کشور است اما علاج آنها در داخل و با تکیه بر محاسبه درست و نگاه صحیح به مسائل کشور و منطقه و با بکارگیری تدبیر، تلاش، خرد و عزم راسخ است، بنابراین نباید علاج را در خارج از کشور جستجو کرد چرا که ما هیچ خیر و بهرهای از خارج نمیبینیم و سر و صدای اراذل مسلط بر ملت آمریکا نیز نباید ذهن کسی را مشغول کند."[2]
گفتنیست، سیاسیون آمریکا به جو بایدن لقب "عمو جو" دادهاند.