مسعودى ، مورخ اهل سنت مي نويسد: «كم كم بعد از شهادت حسين(علیه السلام)، بنی امیه به قدرى علنى فساد مي كرد و گناه به قدرى رائج شد كه حتى در مكه و مدينه ، شرابخوارى علنى شد و مجالس رقاصى و فحشا در مكه و مدينه علناً برگزار مي شد».
مدينه، شهر پيغمبر(ص) طورى شد كه مجالس علنى مختلط از زن و مرد كه با هم مي رقصيدند و شراب مي خوردند، برگزار مي شد.
ابوالفرج اصفهانى، نوشته است: زن آوازه خوان رقاصى بود به نام جميله كه مشهور به فحشا هم بود. اين زن تصميم گرفت كه به سفر حج مشرف شود!!… طورى شده بود كه وقتى اين خانم مدينه را به قصد حج ترك مي كرد، در مسير راه از مدينه تا مكه، چنان استقبالى از اين رقاصه فاحشه شد، كه از هيچ عالم و فقيهى چنين استقبالى نمي شد و همراه اين خانم، كاروانى از خوانندگان مرد و زن راه افتاد و پنجاه خواننده و مطرب زن و مرد با جميله همراه شدند براى حج!!
این كاروان كه نزديك مكه رسيد، اشراف و بزرگان مكه به استقبال اينها آمدند. بعد از عرفات هم كه به مكه برگشتند، شهر به حالت نيمه تعطيل درآمد و مردم در كوچه ها و پشت بامها به استقبال اين خواننده ها و رقاصه ها آمدند…
اين وضعيت جامعه اسلامى است، بعد از كشته شدن امام حسين(ع)، افرادبه ظاهر موجه اما فاسدى هم بودند كه همه چيز را توجيه مي كردند… اين، مدينه النبى(ص) است كه نيم قرن بعد از پيغمبر(ص) به اين روز افتاد!…
امروز هم اگر خواص و مومنین نسبت به حاکم شدن مفاسد و ترویج بی بندوباری و بی حجابی و موسیقی حرام و فساد و الگو شدن برخی هنرپیشه ها و فوتبالیستها و سلبریتی ها و…در جامعه، حساسیت لازم را از خود نشان ندهند و بدون توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب، خود را ملزم به حضور در صحنه و روشنگری ندانند و علماء نیز سکوت کرده و برخی مسئولان نیز برای اهداف انتخاباتی و مقامات دنیوی خود، به جولان عناصر بی بند و بار و مطالبات آنان گردن نهند، خدای ناکرده وضعیت جامعه، مشابه وضعیت مدینه النبی(ص) در دوران اموی خواهد شد.
ثبت دیدگاه