حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ 21 جماد أول 1446 Friday, 22 November , 2024 ساعت ×
تقلای اصلاح طلبان برای قلب واقعیت دولت رئیسی/ نقاط قوت باید نقاط ضعف معرفی شوند! +جزئیات
08 ژانویه 2022 - 9:30
شناسه : 3164
بازدید 579
11
ادامه روند تخریب؛

ساکتین دولت روحانی حالا امروز به منتقدان دلسوز مردم تبدیل شده‌اند و نکته قابل توجهی که در رفتارشناسی آنان موج می زند دست گذاشتن بر روی نقاط قوت دولت سیزدهم و جالب اینکه برعکس نشان دادن کارکردهای این موارد است. درواقع برخی از گروه های سیاسی با یک استراتژی خاص برای ناامید کردن جامعه از […]

ارسال توسط : منبع : جهان نيوز
پ
پ

ساکتین دولت روحانی حالا امروز به منتقدان دلسوز مردم تبدیل شده‌اند و نکته قابل توجهی که در رفتارشناسی آنان موج می زند دست گذاشتن بر روی نقاط قوت دولت سیزدهم و جالب اینکه برعکس نشان دادن کارکردهای این موارد است.

درواقع برخی از گروه های سیاسی با یک استراتژی خاص برای ناامید کردن جامعه از اقدامات دولت آیت الله رئیسی سعی می کنند که نقاط قوت آن را به مثابه نقاط ضعف نشان دهند. موضوعی که در نوع خود بسیار قابل توجه است و نشان می دهد برنامه خاصی برای تخریب این دولت وجود دارد.

شرایط خاص اقتصادی کشور نیز برخی ابزار را به تاکتیک وارونه نمایی این جماعت داده است و در همین حین با توجه به اینکه بسیاری از اقدامات دولت ثمره ای دیر بازده دارد این جماعت سیاسی با فرصت طلبی خاصی در تخریب دولت می کوشند. در همین رابطه موضوع تخریب سفرهای استانی آیت الله رئیسی مطرح می شود. درحالی که دولت در یک فرآیند خاص با پژوهش و تحقیق و آسیب شناسی و شناخت مشکلات و فرصت‌های مناطق و استان های کشور که طی جلسات مختلف با حضور مدیران بومی بدست می آید با هدفگذاری خاصی سفرهای استانی را انجام می دهد، اما همین گروه خاص مطرح می کند که این سفرها نمایشی و بی فایده است و هم کایبنه دولت را خسته می کند و هم باعث بالا رفتن انتظارات مردم می شود.

این درحالی است که برخی از دستوراتی که در همین مدت اندک در سفرهای استانی داده شده است توانسته بسیاری از مشکلاتی که به مدت مدید مردم یک منطقه را آزار می داد، حل و فصل کند. هر چند که باید منتظر ثمرات برخی از تصمیمات در بلند مدت بود. در شرایطی که همین جماعت در مقابل کم کاری و قصور مدیریتی دوره قبل سکوت پیشه کرده بودند و در حالی که دولت جدید اقداماتی را جهت بهبود وضعیت کشور شروع کرده است، به همین موارد انتقاد می کنند!

موضوع دیگری که دستمایه تخریب دولت آیت الله رئیسی در این مدت شده است حرکت اصولی این دولت در مدار برنامه های جامع بلند مدت و چشم اندازهایی است که این برنامه های راهبردی برای کشور تدوین کرده است. این درحالی است که همین برنامه ها نه تنها در دولت های گذشته چندان مورد توجه روسای دولت و کابینه قرار نمی گرفت بلکه شاهد برخی از حرکت های تک رو دولتمردان و دولتها برعکس این برنامه های کارشناسی بودیم که باعث بروز مشکلات عدیده ای برای کشور شده است. مثلا موضوع قطعی برق یکی از همین موارد است. اگر دولتهای قبلی به مسئله کمبود آب و همچنین مسئله تاسیسات نیروگاه های کشور توجه کافی داشتند و در حوزه ترمیم و ساخت نیروگاه های برق به خوبی عمل می کردند این روزها شاهد بروز مشکلاتی نظیر قطعی برق که هم مردم را آزار داده و هم صنعت و کسب و کار بازاریان را مختل کرده است، نمی بودیم.

در همین رابطه، «ناصر قوامی»‌ فعال سیاسی اصلاح طلب مدعی شده است که دولت رئیسی برنامه مدون و مشخصی ندارد.

وی مطرح کرده است:‌ «حسن روحانی در راستای حل مساله هسته‌ای ایران می‌کوشید و نهایتا هم به برجام رسید. یا محمود احمدی‌نژاد اگر دم از عدالت و مهرورزی می‌زد، هدفمندی یارانه‌ها را مطرح و اجرایی کرد؛ بگذریم از تبعات اقتصادی آن. در دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی و خاتمی هم سازندگی و توسعه سیاسی دنبال می‌شد.»

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با تاکید بر اینکه رئیسی دنبال‌رو سیاست‌های کلی تعریف شده است و برنامه مشخصی ندارد، گفت: «سیاست‌ها نیز همان است که تا حالا بوده و ما را به جایی رساند که تخم‌مرغ شده شانه‌ای ۶۰ هزار تومان!»

این در شرایطی است که اگر به خوبی به وضعیت اقتصادی کشور و اقدامات دولت نگاه کنیم متوجه می شویم که اتفاقا این دولت رئیسی است که علاوه بر نگاه بر برنامه های راهبردی کشور در حوزه توسعه برنامه های خصوصا مدونی برای رفع مشکلات اقتصادی کشور دارد.

دولت رئیسی در حوزه بهداشت و سلامت به طور هدفمند و برنامه محور حرکت کرد و تا جایی پیش رفت که از زمان روی کار آمدن دولت جدید دو دوره واکسیناسیون انجام شده و حالا مردم در حال تزریق دوز دوم واکسن کرونا هستند. اما در دولت قبل برخی از دولتمردان موضوع ایمنی گله ای را مطرح می کردند که اوضاع وخیمی را در اواخر دولت دوازدهم بوجود ‌آورد.

از سوی دیگر در همین دولت برنامه های اقتصادی مختلفی چه در حوزه داخلی و چه خارجی و تدوین و به اجرا در آمده است. در شرایطی که در دولت قبل پای عمل به شدت می لنگید و دولتمردان مدیریت اتاقی و از راه دور داشتند در این دولت شاهد حضور همه جانبه کابینه دولت در میدان هستیم. طرح هایی مانند توسعه تجارت بین الملل خصوصا با همسایگان، طرح نهضت ملی مسکن که هم در قالب تسهیلات و هم انبوه سازی مسکن انجام می شود، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و هدفمند کردن بیشتر سهمیه بنزین و … که برخی از آنان با قوت در حال اجراست نشان می دهد که نه تنها دولت رئیسی بی برنامه نیست بلکه می توان از آن به عنوان یکی از با برنامه ترین و همچنین عملگرا ترین دولت‌های انقلاب اسلامی یاد کرد.

چهارشنبه هفته گذشته هم رئیس جمهور با بیان نقاط قوت دولت نظیر هماهنگی کامل تیم اقتصادی دولت، سیر نزولی تورم و سفرهای استانی گفت: متاسفانه بدلیل عدم اطلاع رسانی دقیق و بهنگام، برخی‌ها تلاش می‌کنند، اینگونه موارد را بعنوان نقاط ضعف مطرح کرده و در اذهان عمومی به نوع دیگری جلوه دهند لذا لازم است در کنار تبیین و تشریح اقدامات و عملکردها، در بیان مطالب بویژه اعداد و آمار اقتصادی دقت شود که متقن و حساب شده باشد تا اعتماد مردم خدشه دار نشود.

به نظر می رسد حالا برخی از گروه های سیاسی در قافیه‌سازی جهت تخریب دولت لنگ می زنند که اینگونه نقاط قوت دولت را هدف قرار داده و درحالی که مردم به خوبی شاهد عملگرایی دولت هستند آنرا تخریب می کنند. در حوزه هایی مانند جراحی اقتصادی که دولت قرار است انجام دهد حتی اصلاح طلبانی همچون «عباس عبدی» تئوریسین این جناح سیاسی نیز معترف است که دولت در راهی سخت و دشوار و حساس قدم گذاشته است و میراث دولت گذشته برای مردم و پاستورنشینان روزگار سخت و پرچالشی را بوجود آورده است. با این حال به نظر می رسد برخی از منتقدان باید بیشتر در کار دولت بنگرند و در این حوزه به جای حمله به نقاط قوت آن نتیجه کار را رصد کنند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.