اکنون جای این پرسش اساسی از گردانندگان سایت جماران مطرح است که جریانی که نام اسلام را بالاجبار و با اکراه میپذیرد، چگونه حاضر میشود از امام خمینی عبور نکند.
چند روز پیش، سایت مدعی خط امام، به بهانه انتشار یک کلیپ تحت عنوان «سلام فرمانده» به محتوای آن ایراد وارد کرد و از قول یک نویسنده بدون نام، با تیتر «امامزدایی از همین جا شروع میشود» در مقام دفاع از امام و خط امام برخاست.
روزنامه جوان همان زمان در همین ستون در نقد رفتار دوگانه سایت جماران برآمد و از گردانندگان اصلاح طلب این سایت پرسید: از آنجایی که یک سایت اصلاحطلب که منادی امامزدایی بود و از جریان فکری آنان، جسارت «فرستادن امام به موزه تاریخ» شکل گرفت و ابراز شد، چطور میتواند منادی اعتراض به امامزدایی باشد؟
زمانی که حامیان جریان اصلاحات علیه تئوری سیاسی اصلی امام خمینی فریاد مرگ بر اصل ولایت فقیه سر میدادند، سایت جماران که عنوان «جماران» را برای این جریان سیاسی مصادره کرده، کجا بود؟ از سویی فریاد زدن علیه «امام زدایی» که نیاز به پنهان کردن اسم ندارد. چه ترسی وجود دارد که اسم نویسنده وجود ندارد و کسی بدون شناسنامه و بدون هویت آمده مثلاً از امام دفاع کند؟ اکنون و در نکتهای برخلاف آنچه که مدعیان اصلاحات به بهانه مقابله با امام زدایی، علم آن را برافراشتهاند، شواهد نشان میدهد این جریان در پروژه عبور از خطوط قرمز نظام اسلامی ید طولایی دارند.
برای نمونه در خاطرات روزانه هاشمی رفسنجانی در نوزدهم آذر ۷۷ آمده است: «سیدحسن خمینی از قول نجفقلی حبیبی نقل کرد که در اعضای جدید التأسیس «مشارکت» اختلاف شدیدی بر سر کلمه اسلام در اسم جبهه بوده از ۷۰ نفر فقط ۱۴ نفر با اضافه کردن اسلام موافق بودند که تهدید به خروج، باعث شد بالاجبار بپذیرند.»
اکنون جای این پرسش اساسی از گردانندگان سایت جماران مطرح است که جریانی که نام اسلام را بالاجبار و با اکراه میپذیرد، چگونه حاضر میشود از امام خمینی عبور نکند. کما اینکه از ولایت فقیه عبور کردند. مگر امام فارغ از اسلام و مردم برای خود شأن و جایگاهی قائل بود و سؤال دیگر اینکه از مدیران جماران باید پرسید، اعضای حزب منحله مشارکت با این عقبه فکری اکنون پای ثابت کدام رسانه هستند و چه نسبتی به خط امام و آرمانهای امام دارند.
ثبت دیدگاه