جدا کردن یک زن از نظام، در حقيقت جدا کردن یک خانواده از نظام است و در بلندمدت به صورت تصاعدی افراد ضد نظام یا بیتفاوت نسبت به نظام تحویل جامعه داده میشود.
حجت الاسلام و المسلمین سید محسن طاهری «مسئول مدرسه علمیه امام صادق(علیه السلام ) شهرستان گرگان در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار طنین یاس در گرگان، اظهار کرد: باید توجه داشته باشیم که زنان نیمی از جمعیت کشور را دربرمیگیرند، آن هم بخشی که مسئولیت سنگین تربیت نسل آينده و پشتیبانی از نیمهٔ دیگر جمعيت کشور که مردان هستند را برعهده دارد.
طنین یاس: چرا برخی میخواهند خدمات انقلاب به زن را نادیده بگیرند؟
پاسخ:
بسم الله الرحمن الرحیم
توجه داشته باشیم که زنان نیمی از جمعیت کشور را دربرمیگیرند، آن هم بخشی که مسئولیت سنگین تربیت نسل آينده و پشتیبانی از نیمهٔ دیگر جمعيت کشور که مردان هستند را برعهده دارد.
بنابراین جدا کردن یک زن از نظام، در حقيقت جدا کردن یک خانواده از نظام است و در بلندمدت به صورت تصاعدی افراد ضد نظام یا بیتفاوت نسبت به نظام تحویل جامعه داده میشود.
از طرف دیگر در صورتی که خدمات انقلاب به زنان به درستی اطلاعرسانی شود، زن مسلمان ایرانی تبدیل به یک الگو برای زنان جوامع دیگر و حتی زنان غربی خواهد شد.
امروز زنان غربی از کلاه بزرگی که لیبرالسرمایهداری با شعار آزادی بر سر آنان گذاشته است، بسیار رنج میبرند و احساس خسارت میکنند.
ارتقای حیرتانگیز زنان ایرانی در ابعاد گوناگون علمی، هنری، سیاسی، ورزشی و… در کنار حفظ هویت اسلامی و ایرانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، باعث جلب توجه زنان جوامع دیگر شده است.
نکتهٔ مهمتر این است که وقتی جامعهٔ جهانی با نگاه اسلام به زن و خدمات انقلاب اسلامی به زنان آشنا شود، به اسلام ناب محمدی(ص) و انقلاب اسلامی علاقمند میشوند و این زمینهساز شکست بیش از پیش تمدن منحط غربی خواهد شد و این یکی از مهمترین مصادیق صدور انقلاب است.
طنین یاس: کرامت و جایگاه زن قبل و بعد از انقلاب چه تغییری کرده است؟
پاسخ:
هرچند مهمترین خدمتی که انقلاب اسلامی به جامعهٔ بانوان داشته، احیای هویت اسلامی و ایرانی زن بوده است و بزرگترین افتخار ما وجود زنانی است که در سختترین شرايط انقلاب، پای کار انقلاب ایستادند و نهتنها حجاب و حیای خود را حفظ کردند و خودشان از انقلاب دفاع کردند، همسران و فرزندان خود را نیز به دفاع از اسلام و انقلاب تشویق کردند و جوانانی مانند شهدای مدافع حرم را تربیت کردند، اما اگر بخواهیم با نگاه امروزی و جهانپسند هم صحبت کنیم باز هم میبینیم که زن در جمهوری اسلامی توانسته رشد فراوانی پیدا کند.
بنده در اينجا بخشی از خدمات انقلاب در حوزهٔ زنان را متذکر میشوم:
* در بحث آموزش:
♦️ به گزارش WEF یعنی انجمن جهانی اقتصاد، ما در برابری حق تحصیل دختر و پسر و عدالت آموزشی در دنیا رتبهی اول را داریم.
? به گزارش سازمان ملل قبل از انقلاب ایران جزء بیسوادترین کشورها در حوزهی بانوان بود اما الان جزء باسوادترین کشورها در حوزهی بانوان هستیم: میزان بیسوادی زنان ایران، از ۵۰ تا ۶۰ درصد در سال ۱۳۵۴ به کمتر از ۱۰ درصد در سال ۱۳۸۹ کاهش یافتهاست.
♦️ افزایش نسبت دختران به پسران در تحصیلات دانشگاهی:
نسبت دختران در کل دانشجویان، از حدود ۲۵ درصد در دهۀ ۵۰، گاه به بیش از ۵۰ درصد رسیده است.
♦️ افزایش استادان زن در دانشگاهها:
نسبت زنان در استادان و هیئتعلمی دانشگاههای کشور، از حدود ۱۴ درصد در دهۀ ۵۰، به حدود ۳۰ درصد در دهۀ ۹۰ رسیدهاست.
* در بحث ورزش بانوان:
♦️ تعداد رشتههای ورزشی بانوان از ۷ رشته در سال ۱۳۵۷، به ۳۸ رشته طی ۲۰ سال اول انقلاب
♦️ تعداد مربیان ورزشیِ خانم نیز رشدی نجومی داشته و از ۹ مربی به ۳۵ هزار مربی افزایش یافته است.
♦️ تعداد داوران زن نیز از ۷ نفر به ۱۶ هزار نفر رسیده است، که نشان از افزایش ۲ هزار برابری داورِ زن است
♦️ همچنین تعداد ورزشگاههای اختصاصی بانوان پس از انقلاب اسلامی، ۳۰ برابر شدهاست.
♦️ فدراسیونهای فعال ورزشی در حوزۀ بانوان از ۱ مورد به ۴۹ فدراسیون افزایش یافته است.
♦️ مدالهای کسبشده در رویدادهای بینالمللی توسط بانوان از ۲ مورد در ابتدای انقلاب به بیش از ۸۰۰ مورد رسیده است.
* در بحث بهداشت و سلامت:
♦️ در شاخصهی امید به زندگی زنان،به گزارش WHO (سازمان بهداشت جهانی) ما پایینتر از تمام کشورهای منطقه به جز افغانستان بودیم، پایینتر از تمام کشورهای آمریکای جنوبی بودیم، پایینتر از تمام کشورهایی که از شوروی جدا شدند بودیم، درحالی که الان بالاتر از بسیاری از کشورهای جهان هستیم و از ۵۷ سال به بیش از ۷۷ سال رسیده ایم.
♦️ در تعداد پزشک بانوان، پس از انقلاب، تعداد پزشکهای فوق تخصص مرد ۳ برابر شده اما خانمها ۱۲ برابر شده است.
♦️ افزایش نسبت پزشکان متخصص زن از ۱۵ درصد به ۴۰ درصد طی فقط بیست سال.
♦️ افزایش نسبت پزشکان فوقتخصص زن از ۹ درصد به ۳۰ درصد طی فقط بیست سال.
♦️ افزایش نسبت پزشکان متخصص زن در حوزۀ زنان و زایمان، از ۱۶ درصد به ۹۸ درصد طی فقط بیست سال.
و…
? جمهوری اسلامی در حوزهی بانوان فوقالعاده کار کرده در حدی که نیویورک تایمز چند سال پیش یک گزارشی را منتشر کرد که انقلاب ۱۹۷۹ میلادی یعنی سال ۵۷ نقطهی عطفی برای زنان ایرانی در همهی حوزهها بوده است. (با استفاده از کانال سعداء)
از اینکه این فرصت را در اختیار بنده گذاشتید، سپاسگزارم.
مصاحبه: سمیرا رجبی
ثبت دیدگاه